HOSPITALITY

De beste service wordt verleend door ons professioneel team. Naast het inzetten van personeel kunnen wij uw event ook volledig ontzorgen van A tot Z. Benieuwd of wij iets voor u kunnen betekenen? Bekijk hier beneden de verschillende mogelijkheden.

Een hartelijk welkom.

Hospitality, ook gastvrijheid genoemd, is een belangrijk aspect binnen de evenementenwereld. Zelfs de tekst op een factuur kan gastvrij zijn, idealiter is gastvrijheid een kenmerk van de organisatie. Zowel in- als extern, bij elk klantcontact en vanzelfsprekend op een event. Hostessen zijn het visite kaartje van uw bedrijfsevent en daarom zorgt ML Producties ervoor dat er een team van veelzijdige hostessen voor u klaar staat op de dag van het event.

Het beste personeel.

Een team met hostesses en horecamedewerkers die de gasten tijdens een event vriendelijk en netjes ontvangen. Of bent u opzoek naar een promotiemedewerker, die de merkbeleving van uw product of dienst optimaal kan realiseren? Alles is mogelijk! Gedrag en uitstraling vormen een essentieel onderdeel van de totale beleving.

Een hartelijk welkom.

De klant, gast of medewerker welkom laten voelen is hierbij belangrijk. Iemand welkom laten voelen in een prettige omgeving van oprechtheid, de manier van aanspreken, uitstraling van medewerkers en het tonen van gemeende interesse zijn belangrijke voorwaardes. Ervaring en professionaliteit is waar wij voor staan, ons team is gedreven en altijd bezig om de kwaliteit te waarborgen.

Een volledige ontzorging.

Want het gehele evenement wordt door ons van A tot Z tot in de puntjes geregeld, dus ook de experience voor de gasten. Dit betekent niet alleen schone toiletgelegenheden maar ook de aankleding van het gebouw en de persoonlijke manier waarop de gast verwelkomd wordt. Dit allemaal zijn aspecten die ons volledig eigen zijn.