EVENEMENTEN

Als evenementenbureau organiseren wij de leukste feesten, borrels en andere producties. Dit doen wij samen met een enthousiast team dat open staat voor nieuwe uitdagingen. Dit team, in combinatie met een professionele aanpak, zorgt voor een ultiem resultaat.

De verschillende diensten.

Als evenementenbureau organiseren wij feestelijke evenementen met impact op elke schaal. Verrassende events waarin een onvergetelijke beleving centraal staat.  Onze rol daarin is veelzijdig: van conceptcreatie, advies tot begeleiding en de uitvoering. Wij ontzorgen en regisseren totaaloplossingen voor ieder evenement. Het gehele evenement wordt door ons van A tot Z tot in de puntjes geregeld. Ook wanneer het gaat om een evenement op eigen locatie, zijn wij een graag geziene eventpartner. Vanuit onze ervaring helpen wij bedrijven en instanties om van ieder feest of evenement een succesvolle en onvergetelijke ervaring te maken. Ons eventmanagement is in te zetten voor deelorganisatie of coproductie.  Ideaal wanneer de organisatie onder eigen regie plaatsvindt, maar toch de expertise van een eventprofessional gewenst is.

Plan van aanpak

Ieder evenement, groot of klein, vraagt om een unieke werkwijze en een doordachte aanpak. Wij plannen graag een oriënterend gesprek om kennis te maken en om het evenement en de specifieke wensen in kaart te brengen.

Eventconcept

Tijdens brainstormsessies, samen met onze partners, werken we een uniek eventconcept uit. Binnen dit concept stemmen we volledig af op doelstelling en doelgroep. Tijdens de voorbereidingen gaat een van onze partners aan de slag met het communicatieplan en de uitwerking ervan.

Een verantwoordelijk eventproducer

Onze verantwoordelijke eventproducer gaat aan de slag met de productie.  Het vaste team dat belast is met de productie is ook tijdens de uitvoering betrokken. Zij zijn dan ook het vaste aanspreekpunt. Wel zo handig, dit voorkomt ruis en de communicatie gaat sneller.

De dag van het event

De dag van het evenement is onze eventmanager de hele dag op de eventlocatie zodat alles vlekkeloos verloopt. Toeleveranciers worden door ons opgevangen, techniek en catering gecontroleerd, veiligheidsaspecten gecheckt en ons eigen hospitality team geïnstrueerd. Het verwijderen van rommel bij de ingang tot en met de gehele aankleding wordt door ons verzorgd.

Een professioneel team

Op het moment suprême staat alles er spic en span bij en is iedereen paraat!  Let the show begin! Nadat het applaus in ontvangst is genomen, is voor ons het evenement niet afgelopen.  Onze hostessen delen nog giveaways uit. Foto’s en aftermovie worden door het communicatieteam online gezet, en indien gewenst, versturen wij persberichten.  In vele gevallen zorgen wij zelfs voor survey om de ROI van het evenement te bepalen. Meten = Weten, ook in de evenementenbranche!

Vragen of contact!

Wij kijken er naar uit! Om samen met u er een geweldig event van te maken. Wanneer u vragen heeft over de verschillende diensten kunt u ons contacteren via het contactformulier of de overige gegevens op de contact-pagina. Een van onze medewerkers zal u z.s.m. antwoord geven op uw vraag.